Partners

Een belangrijke factor in het behalen van succes, is het samenwerken met professionele partners. Dit zijn de partners van SprintWerkt.

Stap In Personeel
Partner van SprintWerkt is Stap In Personeel. Stap In Personeel werft, traint en plaatst Nederlandse werknemers in opdracht van lokale werkgevers, gemeenten en UWV. Stap In Personeel doet dit door optimaal gebruik te maken van de subsidies en financiële tegemoetkomingen, die de arbeidsmarkt momenteel kent.

Hollandzorg
SprintWerkt werkt met uitzendkrachten met de Nederlandse nationaliteit en met arbeidsmigranten. Laatstgenoemden biedt zij een zorgverzekering van HollandZorg. Dit is dé specialist in grensoverschrijdend verzekeren en marktleider in de uitzendbranche als het gaat om het verzekeren van arbeidsmigranten. Dezorgverzekering is speciaal voor arbeidsmigranten ontwikkeld, inclusief extra vergoedingen (waaronder afdekking eigen risico) en meertalige dienstverlening.

E&E Accommodations BV
SprintWerkt biedt haar arbeidsmigranten kwaliteitshuisvesting van E&E Accommodations. E&E zorgt voor comfortabele en SNF-gecertificeerde huisvesting. Daarnaast zorgt E&E voor voorzieningen als Wifi, sportfaciliteiten, transport, voorlichtingsbijeenkomsten en kioskfaciliteiten met producten uit het land van herkomst. E&E werkt samen met gemeenten, de lokale bevolking, werkgevers en uitzendbureaus om huisvesting in Nederland in goede banen te leiden en de arbeidsmigrant een menselijke en fijne woonruimte te bieden.