TAALSELECTIE

Uitzendkrachten

SprintWerkt staat voor goed werkgeverschap en reikt haar uitzendkrachten alle middelen aan om het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die het belangrijk vinden om zichzelf te ontwikkelen.

Transparante en eerlijke arbeidsvoorwaarden
SprintWerkt conformeert zich aan de ABU-CAO. Dit garandeert jou transparante en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Je tekent je uitzendcontract bij ons in je eigen moedertaal, zodat alles duidelijk voor je is. De complete CAO kun je in je eigen taal downloaden.

Opleiding en ontwikkeling
Wij zien graag dat jij het beste uit jezelf haalt en je blijft ontwikkelen. SprintWerkt biedt je daarvoor tal van erkende opleidingen aan, zoals diverse beroepsopleidingen, taallessen Nederlands, heftruckopleiding, Bedrijfshulpverlening (BHV), VCA opleiding en coachingstrajecten.

Veilige werkomgeving
Verantwoord werken, is veilig werken. Daarom brengt SprintWerkt bij elke opdracht de risico’s van het werk in kaart. Zo dragen het uitzendbureau, de opdrachtgever en jij als uitzendkracht bij aan de gezonde en veilige werkomgeving.

Personeelszorg
Voor al je vragen heb je een vast contactpersoon. Hij of zij spreekt verschillende talen. Zo communiceren wij duidelijk, houden we het contact persoonlijk en de drempel laag. Daarnaast organiseren wij wekelijks een inloopspreekuur, is er een uitgebreide informatiebrochure in diverse talen beschikbaar en ontvang je met regelmaat onze nieuwsbrief.

Extra diensten voor arbeidsmigranten
SprintWerkt biedt arbeidsmigranten extra diensten aan zonder winstoogmerk, zoals kwaliteitshuisvesting en een in Nederland verplichte zorgverzekering. Wij werken hiertoe samen met partners die gespecialiseerd zijn in deze zorg voor arbeidsmigranten. Alle informatie wordt in diverse talen aangereikt.