TAALSELECTIE

Keurmerken

In de media wordt veel gesproken over frauderende uitzendbureaus Hoe weet u als opdrachtgever dat u te maken heeft met een betrouwbare partner? Controleer of hij over de vereiste keurmerken en certificaten beschikt! SprintWerkt garandeert u een 100% betrouwbaar uitzendbureau te zijn dat correct ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

Het ABU keurmerk
De uitzendbranche is omvangrijk. Jaarlijks gaan 750.000 uitzendkrachten in Nederland aan de slag. Als u als bedrijf uitzendkrachten inhuurt, wilt u dat regelen met een kwalitatief goede en betrouwbare uitzendonderneming. Het ABU-keurmerk geeft u die zekerheid. Als brancheorganisatie toetst de ABU zijn leden streng op de kwaliteit en de naleving van wet- en regelgeving. SprintWerkt is ABU gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd.

Stichting Examens Uitzendbranche
Al onze SprintWerkt-kantoormedewerkers zijn door de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) gediplomeerde krachten. Het SEU heeft als belangrijkste doelstelling 'het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit en het niveau van de Nederlandse uitzendbranche'.

Stichting Normering Arbeid
SprintWerkt is NEN 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hiermee bewijzen wij onder andere dat onze personeels-, loon- en financiële administratie op orde is, dat wij op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies betalen en dat onze arbeidsmigrantengerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Belastingdienst
SprintWerkt staat voor een correct betalingsgedrag inzake Keten- en Inlenersaansprakelijkheid. Wij dragen op de juiste wijze onze omzet- en loonbelastingen af. Klik hier voor onze 'Verklaring Nakoming Fiscale verplichtingen Inlenersaansprakelijkheid'. www.belastingdienst.nl