TAALSELECTIE

Welkom bij SprintWerkt Personeelsdiensten

Wij zijn een NEN 4400-1 gecertificeerd uitzendbureau in de (Neder)Betuwe, Gelderland. Dagelijks zenden wij gemotiveerde Nederlandse uitzendkrachten en arbeidsmigranten uit. Samen geloven wij in duurzame inzetbaarheid en leveren wij met enthousiasme werk van hoge kwaliteit tegen een eerlijk tarief.

Onze visie
SprintWerkt gelooft in duurzame inzetbaarheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Kortgezegd betekent dit dat wij meerwaarde creëren op:

  • economisch (profit);
  • sociaal (people) en;
  • ecologisch gebied (planet).


Opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers is SprintWerkt een betrouwbare partner, die 24 uur per dag en zeven dagen per week gemotiveerde uitzendkrachten levert. Wij zijn succesvol omdat wij meebewegen met de economie, die steeds meer verlangt flexibel te zijn. Alleen met flexibiliteit kunt u de continuïteit binnen uw onderneming garanderen.

Uitzendkrachten
Voor uitzendkrachten is SprintWerkt een aantrekkelijke werkgever die haar medewerkers transparante en eerlijke basisvoorwaarden, veilige werkplekken, vele extra diensten (voor de arbeidsmigranten), trainingen, opleidingen en coaching aanreikt. Zo kunnen zij ook meebewegen in de veranderende arbeidsmarkt. Onze uitzendkrachten willen het beste uit zichzelf halen en geloven in de kracht van duurzaam samenwerken.

Het is onze passie om de juiste match tussen opdrachtgever, uitzendkracht en ons als uitzendbureau tot stand te brengen. Wilt u onze service zelf ervaren? Neem contact met ons op.